Genel Duyurular
20.09.2019

Tümleşik Eğitim Rapor Teslimi Hakkında

IND 200 ve IND 300 tümleşik eğitim raporları 23/09-04/10 tarihleri arasında Arş. Gör. Can Topaçlıoğlu’na imza karşılığı teslim edilecektir. Dikkat edilmesi gereken noktalar:

-Ana rapor, günlük ve EK-4, bu sırada tek bir spiral cilt içerisinde olmalıdır.(Dosya vb. içerisindeki raporlar kabul EDİLMEYECEKTİR.)
-EK-3, cilt içerisinde OLMAYACAK şekilde, rapordan AYRI, KAPALI bir zarfta, zarfın ağzı İMZALI ve MÜHÜRLÜ olarak teslim edilecektir. Bu zarfın üzerinde öğrencinin adı ve soyadı ile “EK-3” ibaresi bulunmalıdır.
-Yukarıda bahsedilen herhangi bir belgenin ayrıca teslimi, ne sebeple olursa olsun kabul EDİLMEYECEKTİR.
-Raporlar imza karşılığı teslim alınacaktır. Teslim listesinde imzası olmayan öğrencilerin raporları değerlendirmeye alınmayacaktır.
-Geçerli mazeretler dışında, yukarıda belirtilen tarihlerden önce/sonra rapor teslim alınmayacaktır.

Sorularınız için ctopaclioglu@thk.edu.tr adresine e-posta yollayabilirsiniz.